El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

El president de la Diputació de Castelló i alcalde de Suera guardarà 10 dies de confinament en el seu domicili després de donar positiu en Covid ‘amb símptomes d’un refredat’ i es baralla suspendre els actes dels pròxims dies al poble

25/12/2021 | 21:20 h
Comentarios
0

El president de la Diputació de Castelló i alcalde de Suera, José Martí Garcia, es mantindrà confinat en el seu domicili del poble després d'haver donat positiu el matí d'aquest dissabte festiu en Covid en les proves realitzades. Martí, que s'ha despertat avui mateix amb símptomes d'un refredat, s'ha realitzat els corresponents test, que han confirmat el diagnòstic, segon indica una nota del Gabinet de Comunicació de la institució provincial.

Ara Martí baralla amb el Centre Cultural Suera i la Comissió de Festes la suspensió dels actes previstos per als pròxims dies, entre els quals està la mostra Suera Un poble al carrer, en la segua 25ª edició, prevista per a diumenge 2 de gener. Cal recordar que fins dimecres 22 a Suera hi havia 11 casos actius i una incidència en els últims 14 dies de 2.099,24 positius per cada 100.000 habitants.

El president de la Diputació ha anul·lat l'agenda institucional que tenia preparada per als pròxims dies i ha aprofitat per a apel·lar a la prudència a la societat castellonenca en aquests dies de retrobaments familiars i per a animar a seguir amb el procés de vacunació. El també alcalde de Suera va rebre el passat 16 de desembre la tercera dosi de la vacuna i ja havia passat dos quarentenes anteriors quan havia estat en contacte estret amb sengles persones que van donar positiu en Coronavirus.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.