El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Iniciativa pel Poble Valencià es presenta públicament a Onda

18/11/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

El dilluns 15 de novembre de 2010 a les 19 hores es presentà públicament a Onda Iniciativa pel Poble Valencià en un acte a La Cassola. La nova agrupació es presentarà a les següents eleccions municipals de 2011 com a una força d’esquerra tradicional però del segle XXI.

El seu portaveu a Onda, l’ecosocialista David Sánchez Salas,  afirma que “Iniciativa per Onda farà una política progressista, feminista, pacifista i ecologista que intentarà crear una Onda per a viure i no sols per a mirar, una ciutat més humana impregnada de verd, una Onda més turística i més habitable, en definitiva, una Onda de les persones i no dels interesos”. La gent de l’agrupació ecosocialiste estigué recolçada per molta gent del poble d’Onda que s’apropa a la mítica sala per donar la benvinguda a aquest nou partit ecologista.

Carles Mulet, David Sánchez y Mónica Oltra

La famosa diputada a les Corts i portaveu Mónica Olta, una de les polítiques més valorades al País Valencià, s’apropà a Onda per a felicitar a Iniciativa per Onda per sumar-se a aquest projecte polític trencador i jove. Mónica Oltra afirmà que “una manera de fer política era possible i que la gent que a Onda representa Iniciativa ha demostrat en el passat que saben cóm fer bona política”.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.