El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 6 de mayo de 2024

Lluís Pastor Catalan dimiteix com a regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Onda ‘per motius laborals’ i passa el testimoni a Rubén Sánchez Molina, que anava el 6è a la llista municipal

10/11/2021 | 14:56 h
Comentarios
0

Lluís Pastor Catalan (Més Compromís, abans Bloc), fins ara regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Onda, ha presentat la seua dimissió aquest dimecres 10 de novembre per registre d’entrada al SAT municipal. Segons indica una nota de la formació valencianista, el substituirà Rubén Sánchez Molina, del mateix partit nacionalista integrat a la coalició Compromís, que anava el sisé a la llista de les eleccions municipals.

Perquè això siga possible hauran de renunciar Neus Cerdà Ramos (2ª, entre Pastor y Sánchez a la imatge, treta de la foto de presentació de la candidadura municipal), Sílvia Miralles Monfort (3ª), Borja Sánchez Gergorio (4art.) i Mari Carme Doñate Aguilella (5ª), en escrit al servei d'atenció i tramitació de l'Ajuntament (SAT), que ho comunicarà a la Junta Electoral Central.

Tot fa pensar que Rubén Sánchez Molina serà el pròxim candidat de Compromís per Onda a l'alcaldia per a les eleccions municipals de 2023, com ja va passar quan va dimitir José Julio Centelles Mariner i el va substituir Vicent Martí Colera a l'estiu de 2005.

Segons afegeix la nota, Pastor (que aquest dimecres ha participa t tmabé al seu últim Ple, al qual correspon la foto de dalt) ha esgrimit 'motius laborals' per a prendre aquesta decisió, que arriba després de 6 anys com a representant públic per part de Compromís, i d’haver estat tant a l'oposició com encarregant-se de la tinença d’alcaldia de Cultura i Biblioteques.
Segons Pastor, “aquests sis anys han sigut molt intensos, i estic content de tot el que hem pogut aportar des del grup municipal, de tota la gent que he pogut conéixer, i de treballar junt amb moltes persones que fan un treball increïble pel nostre poble, estic agraït a tots i totes les companyes de corporació i del col·lectiu de Compromís i a tota la gent amb la qual he pogut col·laborar al llarg d’aquests anys. Ara, les meues circumstàncies personals han canviat, i a pesar d’haver-ho intentat m’estava costant molt poder conciliar la meua feina amb la tasca de regidor, per tant crec que el més honest que puc fer és fer-me a un costat i deixar pas a una persona amb energies renovades, amb disposició i amb vocació per seguir fent una tasca tan important com és la de treballar pel poble que estimem”, sen transcripció de la nota.

Rubén Sánchez Molina prendrà el relleu de Pastor

Rubén Sánchez Molina serà la persona que prendrà el relleu de Pastor en la regidoria que ostenta Compromís. Segons continua la nota, Sánchez ha agraït a Pastor la tasca duta a terme durant aquests anys i s’ha mostrat amb “molta motivació i il·lusió per tal de seguir amb el treball que Compromís està fent a Onda".

La nota conclou dient que Sánchez, que té experiència al sector públic gràcies al fet que va treballar a l’Ajuntament d'Onda a l’àrea de comerç i turisme i a la Diputació de Castelló, a més d'haver sigut secretari de l'Associació d'Hostaleria i Turisme local (Hosturionda), i, actualment exerceix de comptable en una empresa privada local, prendrà possessió del càrrec en el moment en què es faça efectiva la dimissió de Pastor.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.