El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

La Diputació Provincial de Castelló inverteix a Tales més de 45.000 euros durant l’any 2020, a través del Pla 135

08/05/2021 | 09:49 h
Comentarios
0

(20 fotos) El president de la Diputació de Castelló i alcalde de Suera, José Martí Garcia, el diputat de Cooperació amb els ajuntaments, Ximo Huguet Lecha, i el diputat de Bombers, Abel Ibáñez Mallasén, han visitat aquest divendres Tales per a realitzar una visita a dues obres finançades amb càrrec al Pla 135 de 2020 i altres actuacions de la institució provincial al municipi. Els ha acompanyat l'alcalde, Vicente Juan Prades Ramos i el tinent d'alcalde Manuel Serrano Rodríguez.

La Diputació ha aportat 45.449 euros per a continuar amb la coberta del pati de les antigues escoles i reasfaltar un vial de la Urbanització Falda del Montí, actuacions que han generat unes baixes de quasi 3.000 euros amb les qual l'Ajuntament ha pogut realitzar altres actuacions.

En aquest sentit, Martí ha recordat que "un dels canvis introduïts per aquest equip de govern progressista en 2020 va ser que els ajuntaments pogueren quedar-se amb les baixes de les obres, en desaparéixer l'obligació de retornar aqueixos diners a la Diputació", segons indica una nota del gabinet de comunicació de la Diputació.

Després de signar al llibre d'honor al saló de plen municipals,

la comitiva ha visitat també els treballs d'adequació del camí del Barranc d'Aín, que està efectuant l'empresa contractada per la Diputació Provincial de Castelló.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.