El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

Suera i Fuentes de Ayódar aspiren a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2021

18/03/2021 | 10:32 h
Comentarios
0

Suera és un dels 25 municipis valencians, dels quals deu són  de la província de Castelló, que aspiren a convertir-se en la Capital del Turisme Rural 2021. «Ens pareix una iniciativa fantàstica per donar a conèixer i visibilitzar els municipis», manifesta José Martí Garcia, alcalde de Suera i president de la Diputació de Castelló. Una atenció que, opina Martí, beneficiarà a l’economia i projecció del poble, segons una nota de premsa de l'Ajuntament.

En aquesta quinta edició del concurs, organitzat pel portal web EscapadaRural.com, són 247 municipis de tota Espanya els aspirants a la capitalitat turística. El 14 d’abril es coneixeran quins són els deu finalistes i s’obrirà un període de votacions fins al 14 de maig. El poble més votat es convertirà en la Capital de Turisme Rural 2021 i serà anunciat el 18 de maig.

«A nosaltres ens faria molta il·lusió ser el primer poble valencià en guanyar el concurs», afirma Martí. «Suera té molt per oferir. Tenim rutes de senderisme per gaudir del Parc Natural de la Serra d’Espadà i som un poble molt festiu», afegeix l’alcalde. Entre una agenda plena d’esdeveniments, en temps sense pandèmia, destaca la mostra etnològica Suera: un poble al carrer, que va guanyar el guardó a Turisme Cultural dels Premis Turiscope al 2019.

Martí no s’oblida d’un altre municipi candidat, Fuentes de Ayódar (a la foto de baix), que pertany junt a Suera a la Mancomunitat Espadà-Millars. «Aquesta candidatura també és molt bona senyal, ja que aportarà un grau més de visibilitat al nostre territori que té una amplia oferta de turisme rural», conclou l’alcalde de Suera, segons transcriu la nota de premsa de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.