El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 3 de mayo de 2024

L’Ajuntament de Suera destina 14.442€ al Pla Resistir per ajudar als sectors més afectats per la pandèmia

05/03/2021 | 21:52 h
Comentarios
0

El ple de febrer de  l'ajuntament de Suera ha aprovat les bases reguladores de les Ajudes Parèntesi, dins del Pla Resistir de la Generalitat Valenciana. Amb una participació que ascendeix a  un total 14.442 €, de la qual el consistori aporta el 15%, estan destinades a ajudar als sectors més afectats per la pandèmia.

L'alcalde de Suera i president de la diputació, José Martí Garcia, valora aquestes ajudes com "una bona manera d'agrair la labor i la paciència d'aquests sectors des de l'inici de l'emergència sanitària", segons transcriu una nota de premsa de l'Ajuntament. Martí ha ressaltat la importància del treball conjunt d'Ajuntaments, Diputacions i Generalitat, unes "sinergies" que considera "essencials per a pal·liar els efectes de la covid-19".

D'aquestes subvencions podran beneficiar-se persones autònomes i microempreses amb un màxim de deu persones ocupades, que tinguen el domicili fiscal en el municipi de Suera. Les sol·licituds hauran de complir amb tots els requisits de la convocatòria i ser presentades entre el 5 i 25 de març mitjançant el Registre General de l'ajuntament a través de la seu electrònica.

L'import de les ajudes es dividirà en una quantia fixa de 2.000€ per cada persona autònoma o microempresa i una altra de 200€ per cada treballador o treballadora. L'ajuntament de Suera, conscient de les dificultats que estan sofrint alguns sectors, ja va presentar unes ajudes de 500€ per al comerç i l’hostaleria local durant l'estiu de 2020. Martí ha reafirmat en diverses ocasions "l'important paper que tenen els ajuntaments en la reactivació de l'economia local", segons acaba indicant la nota de premsa de l'Ajuntament. 

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.