El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 26 de febrero de 2024

Nou horari al Racó de Fran, a la Font de Dins d’Onda, amb les millors torraetes

07/01/2021 | 22:24 h
Comentarios
0

(9 fotos) El Racó de Fran, a la Font de Dins o plaça de l'Almodí a Onda, està especialitzat en torraetes, però també es pot demanar taules de pernil i formatge, regades amb cervesa Estrella Dorada i Turia de barril. Infusions o cafè són una alternativa per a prendre una cosa ràpida. Amb les noves restriccions per la normativa anti-covid, el local té nou horari i estarà obert de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, i disabte i diumenge de 9 a 17 hores.

Les taules de l'ampla terrassa, que compleix totes les mesures de seguretat conta la pandèmica, estan decorades amb fotos dels llocs més entrenyables d'Onda, així com la barra i el fons del local.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre