El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

Nou horari al Racó de Fran, a la Font de Dins d’Onda, amb les millors torraetes

07/01/2021 | 22:24 h
Comentarios
0

(9 fotos) El Racó de Fran, a la Font de Dins o plaça de l'Almodí a Onda, està especialitzat en torraetes, però també es pot demanar taules de pernil i formatge, regades amb cervesa Estrella Dorada i Turia de barril. Infusions o cafè són una alternativa per a prendre una cosa ràpida. Amb les noves restriccions per la normativa anti-covid, el local té nou horari i estarà obert de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, i disabte i diumenge de 9 a 17 hores.

Les taules de l'ampla terrassa, que compleix totes les mesures de seguretat conta la pandèmica, estan decorades amb fotos dels llocs més entrenyables d'Onda, així com la barra i el fons del local.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.