El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

Diego d’Onda es proclama campió autonòmic de ONE WALL INDIVIDUAL

02/11/2020 | 21:22 h
Comentarios
0

(9 fotos) La vesprada-nit de diumenge 1 de novembre en el Pavelló Municipal de Tavernes Blanques s'ha disputat la fase final autonòmica de ONE WALL INDIVIDUAL en la categoria JUVENIL.

Tres jugadors de l'escola de pilota d'Onda havien aconseguit la classificació per a aquesta fase final (Diego López, Santi Rodilla i Juan Carrillo), en la qual participaven els 20 millors especialistes d'aquesta disciplina.

En la fase prèvia estaven enquadrats en 4 grups de 5 jugadors. El primer de cada grup passava a disputar-se els llocs del 1r al 4t, el 2n de cada grup del 5é al 8é i així successivament; quedant enquadrats en 5 grups en funció de la classificació inicial.

Diego va aconseguir guanyar totes les seues partides i es va classificar com primer de grup per a la final autonòmica absoluta.

Santi va quedar tercer en el seu grup i va jugar la fase del 9é al 12é lloc autonòmic.

Juan va quedar últim del seu grup i va jugar la fase del 17é al 20é lloc.

Els tres jugadors van realitzar un bon joc i tant Santi com Juan van perdre algunes partides per xicotets detalls, en el qual els nervis els van jugar una mala passada.

Diego, en la fase final amb els tres millors jugadors dels seus respectius grups (Joan O del CPV Vinalesa, Alejandro del CPV Montserrat i Joan S del CPV Beniarbeig-El Verger), no va tindre cap problema, realitzant un joc molt seriós i encadenant una després d'una altra victòria, desplegant un joc que va fregar en alguns moments la perfecció; sent molt superior a tots els seus rivals en la nit del diumenge. Així doncs, un nou títol autonòmic de ONE WALL INDIVIDUAL, aquesta vegada en la categoria JUVENIL.

Equips del CPV Onda

Per una altra banda, el CPV Onda A i el CPV Onda B estan en semifinals del Campionat Autonòmic de Galotxa-Trofeu EDICOM 2020.

Aquest cap de setmana ha jugat la seua partida d'anada el CPV Onda B a Alberic, perdent per 70-60 que li tocarà remuntar el pròxim cap de setmana al Trinquet d'Onda.

Per la seua part el CPV Onda A no ha jugat la seua partida a causa del confinament de 2 dels jugadors de La Pobla B, i es disputaran el seu passe a la final en una única partida diumenge que ve al Trinquet d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.