El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

La Diputació de Castelló posa en marxa un servei d’assessorament per a empreses i persones emprenedores rurals

10/10/2020 | 15:13 h
Comentarios
0

El servei de Promoció Econòmica, Ocupació i Internacionalització de la Diputació de Castelló ha posat en marxa ‘Rural Innova’ i ‘Emprén x 10’, dos nous programes d'assessorament i mentorització individualitzada gratuïts per a empreses i emprenedors i emprenedores dels municipis rurals de la província.

El diputat de l’àrea, Pau Ferrando Tàrrega (dalt, en una foto d'ARXIU), ha manifestat que "els CEDES seran de nou l’epicentre de dinamització de les zones d’interior, ja que les sessions de consulta de les persones inscrites amb les especialistes tindran lloc als centres d’Albocàsser, Llucena, Vall d'Alba, Morella i Segorbe", segons destaca una nota del gabinet de comunicació de la Diputació de Castelló .

El programa ‘Rural Innova’ està dirigit a pimes o micropimes amb més de dos anys d'antiguitat que necessiten innovar per reposicionar el seu negoci al mercat. Per a les persones emprenedores, el programa ‘Emprén x 10’ té com a objectiu donar impuls a tots aquells projectes que vagen a iniciar-se en els pròxims tres mesos. També, a empreses de menys de dos anys d'antiguitat que necessiten assessorament personalitzat en alguna o algunes de les deu principals àrees funcionals d’un negoci.

En tots dos programes, les persones beneficiàries (una d'elles en la foto de dalt, també d'ARXIU) realitzaran cinc sessions individuals de dues hores de duració cadascuna d'elles amb persones assessores especialitzades en les diferents àrees, de manera que a la finalització de la seua participació en el programa puguen haver elaborat un pla d'acció adequat a les necessitats del seu projecte.

Segons Ferrando, durant aquest últim trimestre de 2020, "s’espera atendre de forma personalitzada a un total de 50 empreses i idees emprenedores de les comarques rurals de Castelló, amb l'objectiu de millorar la seua competitivitat i enfrontar en positiu el repte demogràfic", en transcripció de la nota.

Les persones interessades a formar part d'aquests programes poden obtenir més informació al web www.ruralinnovacastello.es i també presencialment als centres CEDES de la Diputació de Castelló.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.