El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

El PSPV-PSOE d’Onda inicia la campanya ‘Jo participe’ per a recollir suggeriments de la ciutadania al pressupost municipal de 2021

08/10/2020 | 20:25 h
Comentarios
0

El PSPV-PSOE d’Onda ha iniciat una campanya que s’anomena ‘Jo participe’ per tal de conèixer les idees i suggeriments de la ciutadania per al pressuposto municipal de 2021. El portaveu del Grup Municipal Socialista, Ximo Huguet Lecha, ha explicat que “anem a obrir un enllaç a la nostra web per tal de que la gent d’Onda puga tindre veu en els comptes locals. A més, ens comprometem a traslladar les propostes a l’equip de govern municipal, ja que han decidit finalitzar amb la campanya de pressupostos participatius que vam engegar els socialistes la passada legislatura”, segons indica una nota de premsa de l'agrupació socialista. L’enllaç ja accessible és https://www.socialistesonda.org/joparticipe2021

“La ciutadania ha de formar part activa de la política municipal i de les decisions que se prenen a l’Ajuntament, ja que es tracta de l’administració més propera. El PSPV-PSOE és part activa de la societat i vol comptar amb l’opinió dels onders per tal de traslladar-la a la presa de decisions. Anem a facilitar que la qualitat de vida a la nostra ciutat millore i per a això la gent sap quines són les necessitats que té”, explica Huguet qui afegix que “ja ho vam fer mentre governàvem i anem a seguir fent-ho”, afegeix la nota.

D’aquesta manera, el també secretari general del PSPV-PSOE en Onda argumenta que “ja s’han mantés contactes amb amb col·lectius i associacions per tal que ens puguen fer arribar les seues propostes i fer-les arribar també a l’equip de govern amb l’objectiu que es vegen reflectides en els comptes municipals”, acaba la nota de l'agrupació municipal socialista.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.