El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

L’Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) dóna al futur Institut d’Investigació Sanitària de Castelló (IISC) 2.619 euros, la seua part dels beneficis del concert de Luz a Fira 2019 lliurada per l’Ajuntament d’Onda

19/09/2020 | 13:55 h
Comentarios
0

(7 fotos) L'Associació Castelló contra el Càncer (ACCC) ha donat 2.619 euros al futur Institut d'Investigació Sanitària de Castelló (IIS), impulsat per la Fundació de l'Hospital Provincial "per a situar a la província a l'avantguarda de la investigació biomèdica", segons s'indica en una nota.

El president de l’ACCC, Ramón Royo Fabregat, ha entregat l'aportació al director de l'Institut Oncològic de l'Hospital Provincial de Castelló, Carlos Ferrer Albiach, al final de l'acte institucional, aquest divendres a Onda, en el qual l'alcaldessa de la localitat, Carmina Ballester Feiu, ha lliurat tant l’ACCC

com l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), representada pel seu president, Carlos Camahort Carmona (foto de baix), dos xecs solidaris, per valor de 2.619 euros cadascun.

Són els beneficis del concert solidari que Luz Casal va oferir en la Fira d’Onda 2019 i que l’ACCC ha derivat a la Fundació de l'Hospital Provincial, que està presidida pel titular de la Diputació de Castelló, José Martí Garcia.

El passat 10 de setembre es va constituir el Comité Científic Intern (CCI), el primer grup de treball destinat a perfilar les bases de l'Institut d'Investigació Sanitària de Castelló (IISC). Un organisme que, segons ha recordat Carlos Ferrer, naix amb el repte de “cohesionar recursos i aglutinar a les forces biomèdiques però també al teixit acadèmic i empresarial castellonenc per a fer investigació de qualitat que redunde en una millora dels tractaments i de la vida dels pacients”, en transcripció de la nota de la Fundació de l'Hospital Provincial.

Ferrer ha agraït l'aportació rebuda i ha afirmat que arriba en un moment destacat, “perquè l'actual pandèmia ha posat en evidència la importància de la investigació i precisament estem treballant en aquesta línia, en la creació del citat Institut, i sens dubte l'ajuda de l’ACCC contribuirà a dur a terme aquesta labor. Tenim el potencial i ara cal treballar junts”, ha conclòs, segons transcriu la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.