El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Segona quarantena de l’alcalde de Suera i president de la Diputació, José Martí Garcia, per haver estat en contacte amb una persona diagnosticada per Covid-19

03/09/2020 | 21:07 h
Comentarios
0

El president de la Diputació de Castelló i alcalde de Suera, José Martí Garcia, guardarà una quarantena a la seua casa del poble en haver sigut informat que ha estat en contacte amb una persona que ha donat positiu per coronavirus, segons ha informat aquest dijous el Gabinet de Comunicació de la institució provincial.

Segons ha pogut saber eltriangulo.es, es tracta d'un contacte freqüent de Suera, per la qual cosa haurà de guardar els 14 dies preceptius d'aïllament al seu domicili, igual que les persones que tenen relació amb la persona contagiada per Covid-19.

Martí (a la foto, en un acte a finals de juny amb els mitjans de comunicació al saló de recepcions de la Diputació), s'ha realitzat ja la prova PCR, tal i com marca el protocol d'actuació per a tot el personal de la institució provincial, i ha donat novament negatiu.  "No ha deixat de treballar en cap moment però seguirà així els protocols establits per les autoritats sanitàries, que recomanen romandre aïllat en el seu domicili en cas d'algun contacte amb una persona diagnosticada", afegeix la nota.

L'alcalde de Suera i president de la Diputació ja va guardar quarantena la primera quinzena d'agost, segons va indicar la tinent d'alcaldia Gema Soriano Barceló, a la inauguració d'una exposició, en donar positiu un contacte estret que no viu al poble. Aleshores es va fer dos proves PCR, que van donar negatives, i el 15 d'agost ja va participar en els actes en honor a la patrona fets per la vesprada

José Martí Garcia, "ha anul·lat tota la seua agenda de reunions prevista per a aquests dies, encara que continua treballant de manera telemàtica des de la seua casa. De fet, hui mateix (pel dijous) ha participat per videoconferència en la Junta de Portaveus prèvia al ple previst per a dimarts que ve, que se celebrarà també pel mateix mètode", segons acaba la nota del Departament de Comunicació de la institució provincial.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.