El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

Cursos gratuïts i en format telemàtic per a empreses i persones emprenedores de pobles de l’interior oferits per l’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló

03/05/2020 | 19:29 h
Comentarios
0

L’àrea de Promoció Econòmica de la Diputació de Castelló, segons destaca una nota del Gabinet de Comunicació, segueix duent a terme activitats de formació durant el context d’emergència sanitària i respectant les fases de desconfinament. Per això, fa una crida a empreses i gent emprenedora de tota la província a inscriure’s als cursos i tallers gratuïts adaptats a format telemàtic que començaran aquesta setmana.

Per una banda, dins de la programació corresponent a les zones d’influència dels centres CEDES de la Diputació, s’oferiran tres edicions en línia del taller “Comunicació, Gestió i Licitació Electrònica amb les Administracions Públiques”. Es tracta d’una formació amb 20 hores de durada en horari de 9:30 a 13:30 hores. Tindran preferència per a inscriure’s les empreses de les comarques de l’interior de Castelló. La primera edició s’iniciarà el pròxim dilluns 4 de maig.

Per l’altra, destinat a aquelles empreses interessades en demanar les ajudes LEADER, s’ha programat un taller pràctic de formació empresarial online per a l’adequada elaboració del Pla de Viabilitat Empresarial, document imprescindible per a realitzar la sol·licitud d’aquestes subvencions. La formació durarà 24 hores i s’impartirà des de l’11 de maig fins al 5 de juny.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Pau Ferrando Tàrrega, ha explicat que «la posada en marxa d’aquests cursos s’engloba dintre del pla d’accions estratègiques de la Diputació per a lluitar contra el despoblament i l’envelliment en l’àmbit rural de la província. Es busca afavorir de manera directa la creació i el desenvolupament de microempreses reforçades per les actuacions que es porten a terme des dels centres CEDES i que hem adaptat al context d’emergència per la Covid-19», segons trancriu la nota del Gabinet de Comunicació de la Diputació de Castelló.

Per a més informació i inscripcions als cursos, les persones interessades poden escriure un correu electrònic a l’adreça cedesempresa@dipcas.es

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.