El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

El Grup Au d’Ornitologia, presidit per Joan Castany Àlvaro, d’Onda, renuncia a una subvenció de 15.000 euros de la Diputació per l’emergència sanitària del coronavirus

06/04/2020 | 09:59 h
Comentarios
1

El president de la Diputació de Castelló, José Martí Garcia, i la diputada provincial de Medi Natural, María Jiménez Román, agraeixen «el compromís cívic i solidari» dels responsables del Grup Au d'Ornitologia, presidit per l'onder Joan Castany Àlvaro, que s'han posat en contacte amb la Diputació per a comunicar que renuncien a les subvenció de 15.000 euros que en principi anaven a rebre durant el present exercici de 2020. El Grup Au d'Ornitologia dedica els seus esforços al seguiment d'ocells mitjançant anellaments i censos en diferents ambients de la província de Castelló, molts d'ells a Onda, com el Toll d'Ascla (a la foto de baix).

Jiménez (a la foto de baix amb Castany, en una activitat al Clot de la Mare de Déu a Borriana), ha assenyalat que «resulta emocionant que t'escriga el president d'una entitat que segurament no anirà sobrada de recursos dient-te que renuncien a la quantitat que els corresponia en entendre que en una situació d'emergència sanitària com la que estem patint és millor que destinem aqueixos recursos a necessitats molt més imperioses», segons transcriu una nota del gabinet de comunicació de la Diputació de Castelló.

«En el mateix escrit», revela la diputada, "Castany em comunica que els integrants d'aquesta entitat, com a científics, quan es recupere la normalitat, continuaran fent tasques d'investigació en els ecosistemes en els quals treballen des de fa anys». A més, «s'ofereixen a fer les tasques d'educació ambiental que tenien previstes sense rebre cap quantitat perquè entenen que els actuals són moments per a la solidaritat», afegeix la notaa.

María Jiménez ha finalitzat dient que “és evident que la crisi generada pel Covid-19 està resultant molt dolorosa per al conjunt de la població però també crec que és important destacar que està traient el millor de la societat castellonenca, valenciana i espanyola, com queda demostrat amb un gest tan solidari com el del Grup Au”, acaba transcrivint la nota de la Diputació de Castelló.

Comentarios:
1
loco
07/04/2020 | 07:55 h
#
Gracias, muchas gracias
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.