El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

Xerrades sobre cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà en el centenari de la Cooperativa d’Onda

21/01/2020 | 22:04 h
Comentarios
0

(10 fotos) La primera activitat que s’ha organitzat de cara a l’exterior en el centenari de la Cooperativa d’Onda són unes conferències sobre el cooperativisme a l’IES Serra d’Espadà, que s'han fet al llarg de tot el matí d’aquest dimarts, 21 de gener.

Després de la introducció dialogada a càrrec del director de la Cooperativa, Raül Ballester Bartrina, una tècnica i un tècnic de la Federació de Cooperatives Agroalimentàries Valencianes (FECOAV) imparteixen una xerrada-col·loqui per a anar descobrint amb l’alumnat, de manera interactiva, què és el cooperativisme.

“La joventut és la millor base per a fomentar el coneixement de la Cooperativa d’Onda i assegurar el futur de l’entitat ara que hem arribat als cent anys”, ha indicat el president, Salvador Calzada Feliu.

Amb tot, els actes centrals del centenari de la Cooperativa Agrícola Nostra Senyora de l’Esperança d’Onda se celebraran al llarg del mes de febrer, en un extens programa que es presentarà a finals d’aquesta setmana. No obstant això, s’aniran organitzant activitats al llarg de tot l’any.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.