El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

Dulce Pan Vargas substituirà el dimitit Paco Chalmeta Castells com a regidora del Grup Socialista de l’Ajuntament d’Onda

15/01/2020 | 23:05 h
Comentarios
0

Paco Chalmeta Castells serà substituït en el ple de febrer com a regidor del Grup Municipa Socialista Socialista de l'Ajuntament d'Onda per Dulce Pan Vargas (a l'esquerra de la foto de dalt, al costat del ja dimitit, a la foguera de Sant Antoni al Tossalet). Dulce anava en el número 12, com a independent, en la llista del PSPV-PSOE a les eleccions municipals.

Laura Salvador Ramal, també independent i que anava de número 10, i Joaquím Alfonso Llorens, el número 11, han renunciat al càrrec.

El Ple ordinari del matí d'aquest dimecres ha sigut l'últim en què ha participat Paco Chalmeta i quasi al final de la sessió s'ha pres coneixement de l'escrit de renúncia presentat per Chalmeta el 17 de desembre.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.