El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 18 de julio de 2024

184 fotos de la XXIV edició Suera un poble al carrer de 2020

05/01/2020 | 15:39 h
Comentarios
0

Es fa aquest diumenge.

A més de tota la gent del poble, han participat les xiquetes de l'Escola de Dansa de Borriana, reforçades per xiquets de Castelló, que han executat diversos balls tradicionals a la plaça de l'Església. També hi ha una exposició de motos antigues del Moto Club La Pallissa de Tales.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.