El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 23 de julio de 2024

28 fotos de la inauguració de La Miqueleta, pròleg de la Fira de Sant Miquel d’aquest divendres a Onda

26/09/2019 | 23:28 h
Comentarios
0

La carpa d'Hosturionda està enguany instalada al Pla i per a inaugurar-la ha actuat el grup de versions de Castelló 'Los Simples'. Des de divendres, hi haurà actitvitat contínua conjuntament amb la Fira de Sant Miquel.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.