El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 24 de julio de 2024

Hosturionda organitza novament La Miqueleta coincidint amb la Fira de Sant Miquel

16/09/2019 | 22:19 h
Comentarios
0
La Fira de Sant Miquel torna un altre any a Onda i, per tercera vegada consecutiva, des d'Hosturionda presenten la fira gastronòmica La Miqueleta, que se celebrarà des de dijous 26 fins a diumenge 29 de setembre i, com cada any, han preparat diverses novetats.
"Volem mostrar-vos propostes innovadores culinàries i fer-vos part d'aquesta festa a tots aquells i aquelles que ens visiteu,", segons ha explicat el matí d'aquest dilluns Alina Nita, responsable de 300 Torres, menjars preparats. Aquest local, que porta nou mesos en funcionament, s'ha integrat recentment a Hosturionda i participa per primera vegada a La Miqueleta.
La regidora de Promoció Econòmica, María Baila Gimeno, ha fet una crida a la participació, tant a la Fira de Sant Miquel com a La Miqueleta, "perquè les persones que assistisquen s'ho passaran d'allò més bé".
La primera novetat es que la carpa gastronómica estarà ubicada per primera vegada al Pla. Una altra de les novetats importants és que tant cervesa, refrescos i aigua es serviran en una barra única, i es farà ús de tickets que es podran adquirir en qualsevol dels locals participants en la Miqueleta.
En quant a novetats en les actuacions es farà novament el Miquelfest, patrocinat per l'Ajuntament d'Onda, amb l'actuació del grup de punk-rock Desakato. També hi haurà el primer concert a Onda del grup Crancs Rock Band, que versionaran els clàssics del rock&roll dels anys 80 i 90. El DJ local Iván Vela farà gaudir amb una sessió de remember, i l'Associació Onda i Música, junt a la Big Band, portaran una Jam Session, improvisació musical. A més, el grup Los Simples actuarà un any més, i aquesta vegada protagonitzarà la inauguració.
Respecte als tallers, per a aquesta edició hi haurà un taller infantil creatiu de disfresses, a càrrec de 'Bocatería El Cantó', un taller de sushi a càrrec d'Asoko i, per últim, i aprofitant la estrena mundial del videojoc FIFA 20, es jugarà un campionat que tindrà com a premi una còpia del videojoc FIFA 20 per al guanyador.
Per a xiquets i xiquetes hi haurà tallers de pintacares i globoflèxia i l'actuació musical infantil i contacontes, amb Mai, la bruixeta dels contes.
En aquesta edició participaran Bolera Contrastes, Cerveseria Ca Panera, Café Colonial, Dónde María José, el Delantal Verde, 300 Torres comida para llevar, Bocateria el Cantó i Campus Espai d'oci.
Per últim, l'horari de la Miqueleta serà el següent:
Dijous, de 19.30 a 00.00 h
Divendres, de 19.00 a 1.30 h
Dissabte, d'11 a 1.30 h
Diumenge, d'11 a 21.00 h

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.