El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

39 fotos de la presentació oficial del cartell de bous del Consell de Festes per a Fira d’Onda 2019

14/09/2019 | 08:35 h
Comentarios
0

S'ha fet la vesprada-nit d'aquest divendres a la Casa de la Cultura, en un acte conduït pel periodista taurí Jorge Casals i amb la intervenció de Germán Vidal, de Cabanes, ramader que torna amb els seus animals 'de corro'. L'alcaldessa, Carmina Ballester FEliu, ha tancat la presentació, en una sala plena de gom a gom, en la qual també estaven la que serà reina de la Fira 2019, Simi Slatinská, i la seua dama, Elisabeth Brun López.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.