El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

70 fotos de l’inci de la Fira Medieval 2019 a centre històric i castell d’Onda

10/08/2019 | 08:44 h
Comentarios
0

Divendres de vesprada s'ha iniciat la Fira Medieval al centre històric i el castell d'Onda, amb molta animació a pesar de la  forta calor. Això ha provocat la suspensió de la desfilada del principi en la qual estava prevista la participació de cavalls.

L'acte més vistós ha sigut de nit a l'esplanada del castell, ja amb la presència dels cavalls en els tornejos i exhibicions.

Per altra banda, el carrer del Salvador ha despertat aquest dissabte ple de banderoles i escuts. L'empresa gestora de la Fira, La Farigola, les ha col·locades passades les 21 hores de divendres, després que una de les veïnes que va denunciar a eltriangulo.es que no hi havia decoració medieval es queixara el matí de divendres a l'Ajuntament. Encara que no va poder parlar amb l'alcaldessa, Carmina Ballester Feliu, la v cridar per telèfon la regidora de Promoció Econòmia, Maria Baila Gimeno, anunciant-li que es posarien els banderins. 

Continua sense haver decoració als carrers de Sant Camil, Santa Bàrbera i una part del carrer de Sant Joan.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.