El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 4 de mayo de 2024

Diego D’Onda, campió individual d’escala i corda de tecnificació sub-16

01/08/2019 | 20:55 h
Comentarios
0

(5 fotos) Diego López Fernández, Diego d'Onda, ha aconseguit el XIV campionat individual de tecnificació d'escala i corda, en imposar-se a Quique de la Pobla de Vallbona per un apretat 60-50, a la final jugada la nit d'quest dimecres a Massalfassar.

Amb aquest títol, Diego es fa amb el doblet en ESCALA I CORDA de TECNIFICACIÓ, ja que a l'individual del dia 31 de juliol cal sumar-li el campionat per equips del Nadal passat.

Aquesta final ha sigut l'última partida oficial d'una temporada molt brillant, en la qual l’onder ha aconseguit pujar al més alt del podi autonòmic en els Jocs Escolars Comunitat Valenciana (JECV), en categoria individual de Frontó, Galotxa, i Escala i Corda, sent subcampió de les mateixes modalitats per equips.

Ara, Diego comenca unes breus vacances, que li serviran per a preparar-se físicament de cara a afrontar la pròxima temporada amb energies renovades.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.