El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 17 de abril de 2024

Andrea Palanques i Noah Madrid guanyen el concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac organitzat per la Mancomunitat Espadà Millars

22/06/2019 | 08:03 h
Comentarios
0

La unitat de prevenció comunitària de conductes addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Espadà Millars (MEM) va organitzar un concurs de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac, dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de Primària del CRA Espadà Millars (Tales, Suera, Fanzara i Ludiente) i del col·legi Riu Millars de Ribesalbes. En el primer cas ha guanyat Andrea Palanques Ramos i, al centre de Ribesalbes, Noah Madrid Centelles.

Podien realizar un cartell individualment o per parelles amb el missatge que volien, relacionat amb la prevenció del consum de tabac. Aquesta semana s’han lliurat els premis, que consisteixen en un diploma i un val per a material escolar que es podrà canviar a la papereria La Repro d’Onda. A més a més, els cartells guanyadors s’exposaran a la seu de la Mancomunitat, a Tales, i a l’Ajuntament de Ribesalbes i seran els que s’utilitzaran el proper curs per a fer la campanya de prevenció.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.