El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

Pepe Martí, alcalde de Suera, serà el segon president socialista de la Diputació de Castelló, on seran diputats provincials dos exalcaldes d’Onda, Salvador Aguilella i Ximo Huguet

20/06/2019 | 20:50 h
Comentarios
0

(5 fotos) Pepe Martí Garcia, alcalde de Suera, serà el segon president socialista de la Diputació de Castelló, càrrec que ja va ocupar Francisco Solsona Garbí, també del PSPV-PSOE, entre 1983 i 1995. Salvador Aguilella Ramos, alcalde d'Onda de 2011 a 2015, repetirà com a diputat provincial, i entrarà nou l'exalcalde onder des de dissabte passat, Ximo Huguet Lecha.

Es repetirà la situació, ja que Huguet, que ha recollit avui l'acta igual que Pepe Martí, estarà a l'Ajuntament a l'oposició i serà membre del govern de la Diputació Provincial.

Encara no se sap quin càrrec ocuparà perquè tot està pendent de les negociacions entre el PSPV-PSOE i Compromís, amb dos vots que són necessaris per a la investidura de Pepe Martí.

Per la seua banda, Aguilella, que fins ara era diputat de Promoció Econòmica, passarà a l'oposició. En canvi, serà tercer tinent d'alcaldia a Onda, amb dedicació exclussiva, i responsable de les àrees d'Hisenda, Contractació Publica i Ocupació.

Ximo Huguet Lecha liderarà a Onda el grup socialista en l'oposició.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.