El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Martes, 30 de abril de 2024

Ximo Huguet (PSPV-PSOE Onda) presenta un programa de govern “realista i de futur per a guanyar les pròximes eleccions”

20/05/2019 | 08:45 h
Comentarios
0

(5 fotos) Ximo Huguet Lecha, el candidat del PSPV-PSOE a la reelecció a l'alcaldia d'Onda, ha presentat en l'acte central de campanya el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys, "un projecte per a guanyar el futur i les pròximes eleccions municipals’.

L'acte ha reunit a La Cassola unes 200 persones, entre les quals es trobaven l'equip de la candidatura, simpatitzants i companys i companyes de partit com la vicepresidenta primera de les Corts Valencianes, María José Salvador Rubert (foto de baix) , que també ha participat en la presentació junt a membres de la llista. 

Huguet ha fet una crida a la mobilització destacant que "estem en un moment històric que hem d'aprofitar amb governs socialistes en totes les administracions, per la qual cosa ningú ens tancarà les portes quan reclamem totes aquestes infraestructures necessàries per a Onda".

A més de repassar els principals assoliments de la gestió de l'actual legislatura, el candidat socialista ha dit que "us presentem propostes reals, centrades en les persones i que miren al futur convençudes que Onda no pot donar ni un pas enrere en tot allò que ha avançat en aquests últims 4 anys".

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.