El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 17 de abril de 2024

Xerrada de Patricia Campos a l’IES Serra d’Espadà a Onda, dins del projecte ‘Supera-T’

17/05/2019 | 07:19 h
Comentarios
0

Aquest dimecres, 15 de maig, Patricia Campos Domènech, nascuda a Onda i ex-alumna de l'IES Serra d'Espadà, va visitar aquest centre on temps enrere va estudiar per a oferir una xerrada dins del seu projecte 'Supera-T', patrocinat per la Diputació Provincial de Castelló.

Campos va transmetre a l'alumnat de primer de Batxillerat la seua experiència vencent obstacles arreu del món, així com les seues ganes d'aprendre, de reinventar-se i d'explorar les pròpies capacitats més enllà dels límits que de vegades ens posem.

L'encontre va tindre el format d'una entrevista al llarg de la qual Patricia va parlar del seu recorregut personal i professional, posant en valor el paper de les dones, que van conquerint espais en terrenys on no havien accedit abans, com ha estat el seu cas, en convertir-se en la primera dona pilot d'un reactor a l'Armada de l'Estat espanyol, o en convertir-se, més tard, en entrenadora professional de futbol a diferents països.

També va parlar del voluntariat i de la solidaritat, de la necessitat de conéixer altres realitats que ella coneix de primera mà a travès de l'ONG “Goals for freedom”, on treballa per tal de transformar el sofriment de les persones en empoderament, perquè creu en l'esport com una poderosa eina de canvi social.

"Patricia ha estat capaç de transmetre a l'alumnat la il·lusió per treballar i les ganes d'esforçar-se per tal de fer realitat els somnis, en una emocionant retrobada amb part del seu professorat i amb el centre on va estudiar", indiquen des de la direcció de l'IES Serra d'Espadà.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.