El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 17 de abril de 2024

La Mancomunitat Espadà Millars organitza un concurs de cartells del Dia Mundial Sense Tabac per a alumnat de 5è i 6è de Primària

17/05/2019 | 06:26 h
Comentarios
0

La unitat de prevenció comunitària de conductes addictives (UPCCA) de la Mancomunitat Espadà Millars (MEM) ha organitzat un concurs de cartells sobre el Dia Mundial Sense Tabac. Va dirigit a l’alumnat de 5è i 6è de Primària del CRA Espadà Millars (Tales, Suera, Fanzara i Ludiente) i del col·legi Riu Millars de Ribesalbes.

Han de realizar un cartell individualment o per parelles amb el missatge que vulguen, relacionat amb la prevenció del consum de tabac. Hi haurà dos premis, un per cada col.legi. El premi serà un val per a material escolar que es podrá canviar a la papereria que decidirá la MEM. A més a més, els cartells guanyadors s’exposaran a la seu de la Mancomunitat, a Tales, i a l’Ajuntament de Ribesalbes i seran els que s’utilitzaran el proper curs per a fer la campanya de prevenció. Els premis es fallaran en la primera quinzena de juny.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.