El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 1 de mayo de 2024

El PSPV-PSOE d’Onda anuncia la posada en marxa d’un ‘Pla d’Habitatge Jove’ al centre històric

17/04/2019 | 16:52 h
Comentarios
0

Ximo Huguet Lecha, candidat a la reelecció a l'alcaldia  d'Onda pel PSPV-PSOE, ha mantingut una reunió amb joves onders per a recopilar les seves inquietuds i "fer d'Onda una ciutat amb més oportunitats per a aquest col·lectiu", segon indica una nota del gabinet de comunicación de l'agrupació socialista local.

L'alcaldable, que estava acompanyat d'altres membres joves de la candidatura municipal a l'encontre celebrat a un quiosc-cafeteria de l'avinguda de Montendre, ha anunciat la posada en marxa d'un 'Pla d'Habitatge Jove' en el centre històric adaptat a les seves necessitats, una de les mesures incloses en el programa de govern socialista per als pròxims 4 anys.

"Sabem que els joves d'Onda troben algunes dificultats per a emancipar-se i accedir a l'habitatge, per la qual cosa amb aquest projecte apostarem per fer més accessible l'adquisició del seu primer habitatge o el lloguer amb un doble objectiu. D'una banda, facilitar-los al màxim el seu procés d'autonomia personal i, per un altre, impulsar la reactivació d'habitatges buits en el centre històric de la localitat, un lloc en el qual a més la població que resideix és major", ha explicat el candidat del PSPV-PSOE, segons transcriu la nota.

Així mateix, Ximo Huguet també s'ha compromès a implementar ajudes al pagament de la matrícula universitària per a estudiants en situació vulnerable indicant que "no volem que ningú deixe els seus estudis per problemes econòmics", i a ampliar les sales d'estudi per a donar cabuda a la demanda actual en períodes d'exàmens.

"Volem ajudar els joves a obrir-se camí cap al futur i volem que troben a Onda espais d'oci i formació acord al seu projecte de vida. Es tracta d'escoltar i de donar resposta a les seves necessitats, tal com hem fet aquestos 4 anys adaptant l'oferta del Casal Jove i facilitant el transport gratuït a la Universitat Jaume I i el lliure accés als serveis de l'Aula  Universitária UJI-Vila d’Onda", ha afegit Huguet, segons acaba transcrivint la nota del gabinet de comunicació del PSPV-PSOE local.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.