El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 17 de abril de 2024

12 fotos del lliurament del Fadrí d’Honor a Lino Traver, alfarer de Ribesalbes, a les Festes de la Magdalena de Castelló

24/03/2019 | 21:16 h
Comentarios
0

Dissabte 23 de març, en el primer acte oficial de les Festes de la Magdalena a Castelló, se li ha lliurat la distinció Fadrí d'Honor a Lino Traver, alfarer de Ribesalbes, que participa des de fa més de 40 anys al pregó.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.