El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

El Bus de la llengua promociona el valencià a Onda durant dos dies

22/01/2019 | 20:23 h
Comentarios
0

(8 fotos) El Bus de la llengua, promogut per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en coordinació amb l'àrea de Normalització Lingüística que gestiona el tinent d’alcalde Lluís Pastor Catalan, ha arribat aquest dimarts a Onda i durant dos dies promocionarà el valencià entre l'alumnat de 4t i 5é de Primària.

L’Ajuntament i la Conselleria, han preparat un conjunt d’activitats per xiquets i xiquetes que realitzen durant els 40 minuts que dura la visita. El Bus disposa d’un codi QR i una adreça electrònica perquè es puguen fer tots els comentaris que vulguen i posen les seues fotos.

L'Agència de Promoció del Valencià Aviva Onda també ha creat la campanya ‘La bústia dels refranys’, que tracta de rescatar de l'oblit els refranys i dites populars que es deien al municipi en valencià. Per a aconseguir-ho, l'alumnat recopila la informació de les famílies i amistats i portaen escrit en una targeta un refrany, una dita o una frase feta i la dipositen a l’urna que hi ha porp del bus. Les targetes també es poden dipositar en una bústia situada a la planta baixa de la Casa de la Cultura o enviar-les al correu aviva@onda.es.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.