El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

L’Escoleta de Nadal a Onda acaba aquest divendres, amb un festival al Teatre Mònaco a les 12

03/01/2019 | 23:20 h
Comentarios
0

(10 fotos) Aquest divendres, a les 12 hores, amb un festival al Teatre Mònaco, acabará l'Escoleta de Nadal organitzada per l'àrea d'Educació d'Onda i gestionada per Món d'Animació, en la qual han participat un centenar de xiquets i xiquetes des del 24 de desembre.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.