El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

L’etapa de la Volta Ciclista a Espanya del 30 d’agost eixirà d’Onda

20/12/2018 | 08:04 h
Comentarios
0

(5 foto) L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, i el regidor d'Esports, Paco Chalmeta Castells, han assistit a Alacant a la presentació de la Volta Ciclista a Espanya n2019, ja que Onda serà l'eixida de la setena etapa, el 30 d'agost, que acabarà al Mas de la Costa (Llucena).

L'etapa anterior eixirà de Mora de Rubielos (Teruel) i la meta estarà situada a Ares del Maestrat, després de discòrrer la major part del rcorregut per la província de Castelló. Per eixa raó també han estat a la presentació el president de la Diputació, Javier Moliner Gargallo, i el diputat porvincial d'Esports, Luis Martínez Fuentes.

Huguet ha destacat que “és una satisfacció per a aquest equip de govern poder realitzar aquest anunci, ja que és un treball de molt de temps del qual aquest pròxim estiu recollirem els fruits. No solament posem a Onda en el mapa al més alt nivell de les competicions esportives. A més, la nostra ciutat podrà viure un esdeveniment com aquest, que repercutirà directament en un benefici econòmic per a la ciutat i que significarà una molt bona promoció dels encants naturals i culturals d'Onda", segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.