El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

El programa d’educació vial de la Policia Local d’Onda, present al Congrés Valencià de Seguretat Local

21/11/2018 | 11:05 h
Comentarios
0

(10 fotos) El programa d'Educació Vial de l'Ajuntament d'Onda, impartit per la Policia Local, s'ha consolidat com a referent a nivell autonòmic en el “Congrés Valencià de Seguretat Local. La prevenció del Segle XXI",  organitzat per la Generalitat, a través de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències.

Les jornades han estat presidides pel Director General de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel Batalla, i també ha participat la consellera de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo Sanestanislao, entre d'altres autoritats.

L'Ajuntament d'Onda aposta i impulsa una educació vial de manera integral, des de Primària a ESO, etapa a la qual s'ha sumat enguany la Secció de Secundària (foto de dalt i 8 imatges de la galeria), després que ja ho ffera l'alumnat de l'IES Serra d'Espadà.

És per açò que el Comissari Cap de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo, va ser convidat com a representant d'Onda per a dur a terme la seua ponència sobre “L'impuls de l'Educació Vial com a actitud i vivència’, en aquest congrés que ha reunit a prop de 400 policies locals de tota la Comunitat Valenciana.

Cada any es forma a més de 1.700 escolars en educació vial, en un programa que inclou tant classes teòriques com pràctiques dirigides a diferents cicles de l'ensenyament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.