El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Sábado, 27 de abril de 2024

L’alcalde d’Onda intenta consensuar amb tots els grups municipals el pressupost de 2019

13/11/2018 | 22:49 h
Comentarios
0

L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, ha reunit aquest dillunst la Junta de Portaveus per a intentar consensuar el pressupost municipal de 2019 amb tots els grups polítics.

Durant la reunió, Huguet ha explicat les grans línies que mantindran els comptes municipals el pròxim exercici i ha demanat la implicació de tots els partits polítics amb representació municipal en la seua elaboració. L'alcalde ha indicat que “el departament d'Hisenda, que dirigeix la regidora Silvia Cerdà Alfonso, ja prepara els comptes del 2019. Volem tenir els millors pressupostos per a la localitat i per açò anem a comptar amb l'opinió del major nombre de gent possible. És una màxima del nostre equip voler construir la ciutat entre tots i en això anem a treballar. Pensem que estem en la bona línia i volem seguir escoltant les propostes de la ciutadania. I ho fem a través dels altres grups polítics, de les associacions o d'altres vies, com els Pressupostos Participatius”, segons transcriu una nota municipal, que continua així:

"Cal recordar que els comptes no preveuen cap pujada dels impostos i que, a més, contemplen rebaixes fiscals “per a seguir creixent com a ciutat i augmentar les oportunitats per a la ciutadania. Aquest equip de govern té molt clar que estem en el bon camí en l'avanç d'Onda, per això anem a mantenir les polítiques que ens han portat a aquesta bona senda fins al final, utilitzant totes les eines que estiguen a l'abast del consistori per a millorar la qualitat de vida dels onders, que ha sigut nostra màxima preocupació des del principi de la legislatura”.

L'alcalde ha argumentat que “encara seguim recopilant totes les dades econòmiques per al pròxim exercici, però, com ja hem avançat als portaveus, amb la informació que tenim, sabem que els comptes del 2019 van a tenir un marcat caràcter social, de col·laboració amb el teixit associatiu de la localitat per a resultar el més inclusius possible, però també van a ser uns pressupostos inversors, ja que comptem amb els Fons Feder de la Unió Europea que vam aconseguir gràcies a l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat que vam elaborar al principi de la legislatura i que va a suposar una inversió de 5 milions d'euros per a la transformació d'Onda en els pròxims anys”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.