El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda ofereix cinc beques de treball per a persones amb discapacitat

04/11/2018 | 10:16 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ofereix cinc beques per a persones amb discapacitat "per a afavorir la integració d'aquestes i proporcionar-los una oportunitat i experiència d'accés al mercat laboral", segons indica una nota municipal.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, explica que “des del departament que dirigeix la tinent d'alcalde de Política Social, Mari Carmen Aguilella, s'engeguen aquestes ajudes per a generar oportunitats entre els sectors que tenen més complicat l'accés a llocs de treball amb la finalitat de facilitar una inserció que a voltes resulta complicada. Dins de les possibilitats del consistori, aquest equip de govern treballa perquè la ciutat avance sense deixar-se a ningú en el camí i oferint oportunitats per a tots”, en transcripció de la nota: que continua així:

"En aquest cas, les beques suposen exercir diferents activitats durant dos mesos consecutius i estan dirigides a persones amb discapacitat psíquica, mental, física o sensorial de, almenys un 33%, que no siga incapacitant per al desenvolupament d'aquesta labor. Així mateix, estan dirigides a persones en situació de desocupació que no tinguen una altra ocupació o participació en activitats empresarials, que la seua edat estiga compresa entre els 18 i els 64 anys i que posseïsquen el veïnatge d'Onda. Les sol·licituds es podran presentar en el consistori d'Onda a partir de demà divendres.

“L'objectiu primordial de les presents beques és afavorir el dret a la integració de les persones amb discapacitat en el món laboral. És important que adquirisquen una experiència com aquesta que els puga servir per a promocionar-se i adquirir una sèrie de coneixements que es puguen aplicar en altres treballs. Amb iniciatives com aquesta facilitem que Onda siga una ciutat més integradora i se sume a una gran quantitat d'accions d'inclusió que es desenvolupen des de l'Ajuntament i que ens permeten ser un referent en aquests temes”, conclou l'alcalde en transcripció de la nota.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.