El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 26 de febrero de 2024

Comença la Fira d’Onda amb l’apertura de la Tasca del Tord a la plaça d’Espanya

19/10/2018 | 21:34 h
Comentarios
0

(58 fotos i un vídeo) L'apertura de la Tasca del Tord a la plaça d'Espanya ha marcat la vesprada d'aquest divendres l'inici de la Fira d'Onda 2018, després que se suspenguera la inauguració oficial de la fira d'atraccions davant de la possibilitat que continuaren les pluges fortes.

També s'ha suspés el Correfoc, perquè no es podia montar l'escenari i la pirotècnia a causa de l'aigua. Sí que està prevista la Crida i les actuacions musical de FestOnda dins de la carpa de la plaça d'Espanya, però amb canvi de grups. Sí que actuarà Almorranes garrapinyaes, però El Diluvi i Pupil·les han sigut susbtituït a última hora per Epicentre i Los Simples.

De moment, tots els actes previstos per a dissabte continuen, encara que la penya Desorden ha suspés l'actuació de l'orquestra Liverpool al carrer d'Alfonso Pallarés.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre