El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 19 de mayo de 2024

Iniciativa per Onda, propone que el Ayuntamiento ceda terrenos para edificar casas más económicas

19/10/2010 | 06:00 h
Comentarios
0

El Partit Socialista d’Onda per a guanyar les passades eleccions municipals va prometre la creació d’una empresa municipal de l’habitatge, la qual pretenia completar un programa de construcció d’habitatges en els solars municipals. I quan falten tan sols set mesos per a les eleccions, res de res de l’empresa municipal.
I el que ocurreix és que molta gent jove del poble, formada, treballadora i honesta veu com passen els dies i no poden independitzar-se veient-se obligats a viure en la casa familiar. Afirma el portaveu ecosocialista, David Sánchez Salas que “sense possiblitats d’independitzar-nos, la joventut d’Onda i de la resta del país veem com no podem iniciar un projecte de vida propi per culpa de la bambolla immobiliària creada pel PP i també pel pasotisme de l’equip de govern municipal en aquesta matèria”.
Des d’Iniciativa per Onda pensem que, amb eixes promeses electoralistes incumplides, “el Psoe local ha traficat amb les esperances de moltes persones que de forma digna volen adquirir un espai per a viure” diu Salas.
Onda ha sigut un poble en el que s’han fet moltes coses bones, ho reconeixem, és innegable, però amb tot el capital que en aquest poble s’ha mogut, podrien haver-se fet moltíssimes coses més. I és que els diners públics estàn per a prioritzar-los, i el dret a un habitatge digne és un dret constitucional i, per tant, una prioritat.

Des d’Iniciativa d’Onda, proposarem que l’Ajuntament cedisca terrenys municipals per a la creació d’habitatges més econòmics per a les diferents tipologies de famílies ondenses. Ja que els terrenys són un dels factors que més eleven el preu final de les mateixes.
I d’altra banda, sol·licitem una major sensibilitat pels habitatges del centre històric. Perquè mentres molta gent no té on viure hi ha cases en el centre del poble en ruïnes. Perquè no es tracta de donar ajudes-almoines per a restaurar les façanes, sinó que ha de ser l’Ajuntament qui prenga la iniciativa, restaure, habilite i oferisca habitatges decents, respectuosos amb l’estètica històrica (blau i blanc) i, a bon preu per a que Onda recobre l’esplendor al Centre.

Gabinet de premsa d’Iniciativa per Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.