El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 28 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda ofereix 600 places per a les activitats formatives del primer quadrimestre del curs 2018/2019

18/09/2018 | 08:59 h
Comentarios
0

La tinent d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania, Encarna Ribes Rovira, ha presentat les activitats formatives municipals programades per al primer quadrimestre del curs 2018/2019 "oferint prop de 600 places per a cursos que s'adeqüen a totes les edats i aptituds", segons indica una nota de l'Ajuntament d'Onda, que continua així:

"Una vegada més, el consistori ha tornat a ampliar i adaptar la seva oferta per a atendre les demandes dels veïns i cobrir les seves necessitats amb aquests cursos que els ajudaran a millorar el seu benestar i contribuiran al seu desenvolupament personal i professional. En aquest sentit, Encarna Ribes ha explicat que “aquest equip de govern segueix apostant per la realització d'accions que revertisquen en el benestar dels ciutadans d'Onda, ja siga a nivell físic o mental. Per aquest motiu, hem ampliat l'oferta de cursos de manera que cada vegada siguen més complets i més saludables”, i ha afegit que “l'ampli ventall de cursos que oferim pretén donar cabuda a tot el veí que ho desitge, perquè puga triar segons els seus interessos i inquietuds”.

La responsable d'Educació de l'Ajuntament d'Onda ha anunciat que, en aquesta ocasió, es va a oferir com a novetat, amb la finalitat de completar l'oferta que es ve desenvolupant en els últims anys, cursos de: Taixí; Alimentació saludable i control del pes; Assertivitat i Confiança personal; Consciència corporal i Educació emocional i comportament saludable.

Les persones que desitgen cursar aquestes activitats a Onda podran realitzar la preinscripció a partir d'avui i fins al divendres 21 en horari de 9.00 a 13.30 hores, i el dimarts també de 16.30 a 18.30 hores, a la recepció de la Casa de la Cultura. A més, es pot realitzar de forma online, a través d'un formulari genèric que es troba a la web municipal www.onda.es, a la carpeta ciutadana. El pròxim 25 de setembre, a les 13 hores, a la sala d'actes de la Casa de la Cultura, es realitzarà el sorteig per a saber l'ordre de matrícula, que podrà formalitzar-se de l'1 al 15 d'octubre al SAT o per internet en l'enllaç https://autoliquidaciones.onda.es .

Finalment, Ribes ha recordat que l'equip de govern que lidera l'alcalde Ximo Huguet continua en la línia de facilitar l'accés a aquests cursos a tots els onders, per la qual cosa manté la reducció del preu de les taxes als empadronats, als veïns que es troben en situació de desocupació, als discapacitats, i a pensionistes. “La formació és un tema primordial per al desenvolupament de les persones i, cada vegada més, ens adonem que, una activitat continuada, tant física com a mental, fa que la qualitat de vida de les persones millore. A aquest efecte, hem introduït els cursos presentats i esperem que s'adapten a les necessitats i interessos dels participants”, ha conclòs Ribes, en transcripció de la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.