El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

24 fotos y un vídeo de les paelles del barri Portal de València a Onda, on no s’han pogut fer les disfresses per la pluja

03/09/2018 | 22:10 h
Comentarios
0

Diumenge 2 de setembre s'ha fet el concurs de paelles a l'explanada de la cova de l'Algepsar, on també hi havia atraccions infantils. Aquest dilluns no s'han pogut fer el cercavila i el sopar de disfresses a causa de la pluja.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.