El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Lunes, 29 de abril de 2024

L’Ajuntament d’Onda posa a punt els centres educatius durant l’estiu

31/08/2018 | 08:52 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha posat a punt els col·legis públics per a l'inici del curs escolar durant els mesos d'estiu.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i la regidora d'Urbanisme, Marta Piquer Martí, han estat inspeccionant alguns dels treballs. Huguet ha posat en valor la col·laboració que es realitza des de l'Ajuntament amb els centres educatius i amb la Conselleria d'Educació “amb l'objectiu de posar a punt les aules i els edificis de cara al començament del nou curs escolar que està pròxim a iniciar-se. L'Educació és una de les màximes prioritats d'aquest equip de govern i, per açò, des de l'Ajuntament realitzem aquest tipus de treballs durant tot l'any, encara que els intensifiquem durant el període de descans lectiu per a minimitzar les molèsties que puguen causar en els usuaris dels centres educatius”, segons transcriu una nota municipal, que continua així:

"Aquestes mesures se sumen a les importants iniciatives que es duen a terme des del consistori en l'àmbit educatiu com poden ser comptar amb una Escoleta d’Estiu, el Menjador Escolar o les ajudes i beques destinades als estudiants. Durant les últimes setmanes, en els diferents col·legis d'Onda s'estan duent a terme diversos treballs i s'abasten tasques com pintat de parets, baranes i portes, treballs de lampisteria i fusteria, o arranjament d'elements d'il·luminació o panys.

A més, l'alcalde ha avançat que “en breu es procedirà a la neteja de tots els centres escolars perquè quan arranque el curs estiga tot en òptimes condicions”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.