El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

Penyes i entitats poden sol·licitar fins al 10 de setembre celebrar actes musicals al carrer o al Pavelló per a Fira d’Onda

30/08/2018 | 21:13 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha recordat que les penyes i entitats interessades a dur a terme un acte de Música al carrer o al pavelló Víctor Cabedo Carda en la pròxima Fira han de presentar el model de sol·licitud, que està publicat en la web municipal, abans del pròxim 10 de setembre, en el Servei d'Atenció i Tramitació del consistori (SAT).

El regidor de Festes, Asensio Blaya Martínez, ha explicat que “de cara a poder organitzar i distribuir els horaris i les localitzacions es necessiten tenir totes les sol·licituds a l'inici del pròxim mes”. El document per a presentar es pot obtenir en la web municipal en l'enllaç   http://ajuntament.onda.es/c/document_library/get_file?uuid=f9b211cb-adc8-4cdd-988b-8d58a25a25c8&groupId=16302 .

Blaya també ha anunciat que pròximament es convocarà una reunió amb les penyes que hagen sol·licitat dur a terme aquest tipus d'activitats musicals per a informar-los de les ajudes que té preparades el consistori, que poden arribar fins als 600 euros. El regidor ha recordat que “l'equip de govern que lidera l'alcalde, Ximo Huguet, sempre ha treballat per desenvolupar una Fira d’Onda totalment participativa i amb activitats per a tots els gustos. Sabem que les penyes i entitats són un motor d'aquestes festes i anem a fer tot el possible, dins de les possibilitats del consistori, per a ajudar-los i col·laborar amb elles”, segons acaba transcrivint una nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.