El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

El Pacte per l’ocupació dels municipis ceràmics sol·licita una subvenció de 50.000 euros per al programa ‘Emprèn i Transmet’

21/08/2018 | 22:02 h
Comentarios
0

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmiques i la seua àrea d'influència a la província de Castelló  ha sol·licitat a la Generalitat una subvenció de 50.000 euros per al programa ‘Emprèn i Transmet’, que s'està duent a terme i amb el qual s'intenta donar un impuls a la creació d'ocupació i la promoció econòmica.

El President del Consorci i alcalde d'Onda, Ximo Huguet Lecha, ha afirmat que "des del Pacte Territorial som conscients que existeixen molts negocis viables que poden tancar les seves portes per problemes que gens tenen a veure amb l'economia, ja que el motiu principal pot ser la falta de successió en el negoci o motius propis familiars. És per açò pel que es va decidir impulsar aquest innovador servei. Des de llavors, els emprenedors de les localitats que formen el Consorci compten amb aquest servei específic i gratuït.  Se'ls assessora i tutoritza en la transmissió d'empreses, al mateix temps que es dóna visibilitat a aquelles empreses en perill de desaparèixer i se'ls facilita l'accés a potencials compradors. És a dir, s'ofereix un servei de mediació que ajuda a posar en contacte als qui desitgen traspassar el seu negoci amb els qui estiguen interessats a donar-li continuïtat”, ha destacat Huguet, segons transcriu una nota de l'Ajuntament d'Onda.

Aquesta ajuda d'assessoria i tutorització es troba a la Casa de la Cultura d'Onda, al carrer de Balmes, 2 i atén tant els dimecres alterns, en horari de 8.00 a 14.00 hores com els dijous alterns, de 8.00 a 15.00 hores. Així mateix, qualsevol persona que necessite assessorament en el seu projecte de cessió o transmissió empresarial ha de sol·licitar cita prèvia telefònicament en el 672105256 o bé informar-se a través del correu electrònic proyectos@pacteceramic.es.

En aquest sentit, Huguet ha recordat que “el programa ha collit un gran èxit des que es va engegar, per açò ens hem plantejat la seva repetició i la seva millora. Ara demanem la col·laboració de la Generalitat perquè pensem que hem d'estar implicades totes les administracions en aquest tipus d'iniciatives” i ha afegit que “el Consorci és una bona mostra del treball col·laboratiu que s'ha d'escometre des de les institucions per a combatre la desocupació. Cada consistori pot emprendre les accions que considere necessàries, però també es fa precís una intervenció conjunta perquè hi ha problemes comuns”, segons acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament d'Onda.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.