El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

Els onders Óscar i José Cabedo Carda, a la Volta Ciclista a Espanya

20/08/2018 | 22:03 h
Comentarios
0

El regidor d'Esports d'Onda, Paco Chalmeta Castells, i la primera tinent d'alcaldia i alcaldessa en funcions, Mari Carmen Aguilella Garcia, han rebut aques dilluns Óscar i José Cabedo Carda, ciclista i director de l'equip ciclista professional BH Burgos, respectivament.

Els esportistes onders, que acaben de tornar de disputar la Volta a Burgos, s'estan preparant per a una de les proves més importants del món: la Volta Ciclista a Espanya. Després de confirmar-ho el seu equip la passada setmana, Óscar formarà part dels vuit escollits per a córrer, mentre que José repetirà com a director d'equip, sent així la primera vegada que dos  onders participen en aquesta carrera.

En aquest sentit, Chalmeta ha destacat “l'honor que representa per a Onda tindre a aquests dos participants en una carrera tan prestigiosa com aquesta” i ha afegit que “des de l'arrencada de la Volta, aquest dissabte 25 a Màlaga, tots els onders estarem recolzant als germans Cabedo per a fer força entre tots i posar en valor a Onda com el paradís per a l'esport de la bicicleta”, segon transcriu una nota de l'Ajuntament,

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.