El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda sufragarà el cost total del material fungible d’Educació Infantil

17/08/2018 | 22:11 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda assumirà el cost total del material fungible dels projectes culturals i lingüístics d'Educació Infantil dels centres educatius locals, segons les bases aprovades en la Junta de Govern Local d'aquest divendres.

La regidora d'Educació, Encara Ribes Rovira, ha manifestat que “els centres escolars no demanaran cap col·laboració més a les famílies en concepte d'aquestes campanyes, la qual cosa estalviarà diners i tràmits als pares i mares dels estudiants d'aquesta etapa educativa. La gestió de l'equip de govern que dirigeix l'alcalde, Ximo Huguet, ha sigut sempre molt clara i és que, des del primer dia, ens hem preocupat perquè tothom tinga accés a una educació pública i de qualitat. Aquesta és una nova mostra ja que les ajudes van dirigides als centres, però beneficiaran a les famílies de la nostra localitat”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament, que continua així:

Així, l'equip de govern de l'Ajuntament d'Onda ha informat que assumirà l'adquisició del material fungible necessari per a dur a terme un període educatiu tan important com és l'etapa d'Educació Infantil, de 3, 4 i 5 anys i per a l'aula autoritzada de dos anys del CEIP Miralcamp. Ribes ha assenyalat que l'Ajuntament s'ocuparà de la reposició del material escolar que els centres escolars utilitzen durant l'etapa Infantil de segon cicle. Al llarg del curs 2018/2019, els centres no demanaran cap col·laboració econòmica més a les famílies en concepte de les campanyes d'activitats culturals i lingüístiques destinant 26.790 euros per a aquesta fi, suposant un total de 30 euros per alumne.

La regidora ha conclòs dient que “serà el centre qui sol·licite al consistori les ajudes per al cost dels materials que necessiten les famílies en cada nou projecte i, finalment, l'Ajuntament assumirà la despesa en funció dels fons disponibles”. A través d'aquesta modalitat d'ajudes per al material fungible, l'equip de govern estalvia diners i tràmits als pares i mares dels estudiants onders. La regidora d'Educació ha assegurat que, d'aquesta manera, “l'Ajuntament segueix realitzant una inversió directa en aquesta etapa educativa, afavoreix com en altres cursos a totes les famílies per igual i assegura que tots els xiquetes d'Infantil disposaran dels mateixos recursos per a obtenir una educació integral, que és l'objectiu que persegueix aquest equip de govern. Volem construir la ciutat entre tots, per açò apostem per iniciatives com aquesta que milloren la qualitat de vida de la ciutadania”, acaba transcrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.