El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Viernes, 21 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda duplica les ajudes a la contractació respecte a 2017, segons l’equip de govern

16/08/2018 | 16:47 h
Comentarios
0

L'Ajuntament dins del Programa Municipal d'Ocupació, ha concedit ja 26.000 euros en ajudes a la contractació per a aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat a Onda, segons destaca una nota municipal.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha comentat que “aquesta és una demostració més de la preocupació de l'equip de govern per la ciutadania. L'àrea de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d'alcalde Ángel Badenas, treballa per a aconseguir oportunitats per a tots. És per açò pel que seguim recolzant a empreses que creen nous llocs de treball i insistim que siguen de qualitat, per la qual cosa les bases afavoreixen a aquelles que ho fan amb contractes de llarga durada, perquè aquesta estabilitat permet desenvolupar una vida digna”, segosn transcriu la nota.

Així, aquestes subvencions a la contractació consten d'una quantia que ascendeix a 60.000 euros per a les despeses de Seguretat Social i es poden beneficiar les noves altes que s'han efectuat o es vagen a efectuar entre l'1 de gener i el 14 de setembre del 2018. A més, es premia la major durada del contracte ja que existeixen ajudes de fins a 500 euros per a contractacions de mínim 3 mesos, 1.000 euros per a les de mínim 6 mesos, fins a 1.500 euros per a contractes indefinits, la mateixa quantia per a la conversió en indefinit de contracte temporal ja subvencionat també. Així mateix, existeix una ajuda addicional per als col·lectius especialment bonificats, com poden ser les persones aturades de llarga durada, persones en risc d'exclusió social, persones aturades amb discapacitat i autònoms que contracten al seu primer treballador.

Aquestes ajudes s'han transformat en 24 contractes enguany, suposant una despesa de 26.362 euros. Mentre que en el mateix període del passat any, l'Ajuntament va col·laborar amb 13 contractacions suposant una despesa per al consistori d'11.287 euros. Huguet ha destacat que “estem treballant durament i des del primer dia per millorar la situació de l'economia local a Onda. Enguany 2018 anem a invertir més de 3 milions d'euros en formació i ocupació que van a suposar una millora per a moltes famílies i aqueixa és una prioritat per a aquest equip de govern. Sabem que no és una competència municipal, però anem a fer el que estiga dins de les nostres possibilitats. Cal recordar que des que vam accedir a l'equip de govern en 2015, la xifra d'aturats s'ha reduït en més de 1.000 persones, passant de les aproximadament 3.000 a les 1.860 que es van registrar en les últimes dades”, acaba transcrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.