El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda destina 40.000 euros a projectes de cooperació de diverses ONG locals

15/08/2018 | 15:22 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha aprovat en Junta de Govern la concessió de 40.000 euros d'ajuda a sis ONG del municipi per al finançament de projectes de cooperació al desenvolupament. Concretament a Manos Unidas, Asamanu África, Delwende al servicio de la vida, Karit solidarios por la paz, Quisqueya ONGD de Onda i Cruz Roja (algunas de ellas representadas en la constitución de la mesa de la Solidaridad, en la foto).

Ximo Huguet Lecha, alcalde d'Onda, ha assegurat que “l'àrea de Política Social, que dirigeix la tinent d'alcalde Mari Carmen Aguilella, concedeix aquestes subvencions a les entitats onderes que van sol·licitar aquestes ajudes i compleixen amb els requisits establits en les bases. Aquesta és una nova mostra que aquest equip de govern vol construir una ciutat millor entre tots. Volem anar de la mà del nostre teixit associatiu en projectes que suposen el treball per un món millor”, segons transcriu una nota de l'Ajuntament.

Cal recordar que aquestes ajudes a les oenegés locals es van incrementar el passat any en 10.000 euros respecte al 2016 i enguany s'ha mantingut aqueix augment, ratificant l'aposta per la cooperació. “Aquestes ajudes mostren el nostre compromís amb la inclusió social i amb les polítiques socials com a instrument per a millorar la qualitat de vida de les persones i generar noves oportunitats. Des de l'inici de legislatura, apostem per les associacions que, en molts casos, realitzen una labor que s'ha convertit en l'única esperança de moltes persones”, ha destacat Huguet.

Les subvencions que s'han aprovat en la Junta de Govern Local aniran destinades a projectes que tinguen com a finalitat dotar, millorar o ampliar infraestructures bàsiques que permeten el desenvolupament de la zona en la qual es realitze; promoure accions d'ajuda i satisfacció de necessitats bàsiques d'alimentació, habitatge, salut, educació i ocupació; i també afavorir el desenvolupament i l'atenció dels sectors més vulnerables. En aquest sentit, Huguet ha destacat que “Onda es caracteritza per tenir grans valors humans i, és per açò, que les Associacions Locals tenen una gran repercussió i realitzen una labor molt determinant per a molts sectors més desfavorits”, acaba transcrivint la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.