El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Tots els polígons industrials d’Onda tindran fibra òptica

05/08/2018 | 09:42 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha informat que s'instal·larà fibra òptica en tots els polígons industrials del municipi "per a millorar la connectivitat de les empreses existents i les que decidisquen instal·lar-se en el terme municipal en un futur", segons indica una nota del seu gabinet de comunicació.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, ha afirmat que “açò demostra la gran aposta del sector privat pels polígons de la ciutat. Per aquest motiu, volem treballar perquè estiguen adaptats a les necessitats actuals i que el nombre d'empreses continue creixent” i ha afegit que “des del departament de Dinamització Econòmica, que dirigeix el tinent d'alcalde Ángel Badenas, hem demostrat l'important que són les empreses per a aquest equip de govern, ja que gràcies a la reactivació i l'impuls de la indústria, Onda segueix creant llocs de treball. Açò queda reflectit en la reducció de l'atur de la localitat des de les 3.000 persones que hi havia en 2015 a les 1.898 que hi ha  actualment. No obstant això, no ens conformem amb açò i anem a seguir treballant, dins de la mesura de les possibilitats del consistori que té les competències limitades en aquest aspecte, perquè les xifres milloren, com per exemple oferint una línia d'ajudes a la contractació que pot aportar un màxim d'1.700 euros per contracte”, segons transcriu la nota, que continua així:

"Onda compta amb 12 polígons que sumen 8 milions de metres quadrats amb tots els serveis propis d'una zona urbana industrial. Dins d'aquests es troben el subministrament de gas natural, enllumenat públic, aigua potable, clavegueram, connexió a la depuradora mancomunada, policia d'abocaments, recollida de RSU, campa de camions, ecoparc i manteniment de vials tant en neteja com en l'estat del ferm. En els últims anys l'Ajuntament d'Onda ha aprovat llicències d'obra major per valor d'11,5 milions d'euros i a la fi de juliol de 2018 s'han tramitat obres per import de 8 milions, per la qual cosa es preveu aconseguir entre 12 i 15 milions d'euros d'inversió privada enguany.

L'Ajuntament d'Onda ha planejat una sèrie de reunions amb els operadors de comunicació interessats, que han apostat per la nostra ciutat invertint 5 milions d'euros en la zona urbana residencial, per a unir esforços i millorar els polígons adaptant-los a les creixents necessitats d'avanços tecnològics en la comunicació. “Som conscients de la capacitat innovadora dels nostres emprenedors i anem a treballar amb ells per a millorar les comunicacions perquè volem seguir posicionats en l'avantguarda a l'hora de millorar la competitivitat de les nostres empreses”, ha declarat Ximo Huguet. L'equip de govern té diverses línies d'actuació conjunta amb el IVACE en aquest sentit, entre unes altres, el visor d'àrees empresarials. Fruit d'aquest treball, la directora general, María Dolores Parra, va visitar la ciutat d'Onda i Badenas va assistir la setmana passada a una trobada amb els sectors implicats on es va tractar la necessitat d'atraure noves inversions als polígons valencians.

L'alcalde ha conclòs dient que “el nostre principal objectiu és fer créixer Onda i amb açò que es generen nous llocs de treball. Per a açò, oferim avantatges fiscals en el IAE, com, per exemple, la bonificació de fins al 50% per creació d'ocupació o per utilitzar o produir energia que provinga de sistemes de cogeneració i que d'aquesta forma el creixement, siga al seu torn sostenible”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.