El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Miércoles, 12 de junio de 2024

Un festival amb 4 grups punters dels 80, a més del concert de Rosendo, plats forts del programa musical de Fira d’Onda

02/08/2018 | 22:07 h
Comentarios
0

El regidor de Festes, Asensio Blaya Martínez, ha anunciat aquest matí "la variada programació de concerts que tindran lloc durant la Fira d’Onda d'enguany, que superaran les 20 hores de música en directe", segons indica una nota de l'Ajuntament. Blaya ha explicat al costat del responsable de BeMusic, Héctor Olaria,  que “en aquesta edició hem buscat oferir diferents estils de música, ja siga electrònica com a Ley DJ o rock com Rosendo, perquè tothom gaudisca de les festes”. A més hi haurà un festival divendres 26 amb Revólver, Nacha Pop, Seguridad Social i OBK.

Es podrà comprar un abonament de tres dies per 40 euros o dos dies per 36 euros. També existeix la possibilitat de comprar una entrada per a només un dia, encara que el seu preu varia depenent de la nit a la qual es vulga assistir, costant 18 euros el 'Onda Pop', 22 euros ‘Locos por la música' i 20 euros el concert de Rosendo. “Hem incorporat aquesta novetat perquè l'entrada siga més assequible, ja que els assistents no hauran de pagar per cadascun dels concerts, sinó per una nit sencera o totes les festes”, afegeix el regidor. Tots els abonaments o entrades individuals anticipades podran ser adquirides en www.entradascastellon.com. A més, tots els concerts començaran a les 23 hores en el pavelló Víctor Cabedo.

Els concerts començaran dissabte 20 d'Octubre amb ‘Onda Pop’. Durant aquesta nit donarà cabuda als ritmes Pop-Rock i electrònics, amb la presència del grup revelació aquest 2018 en tots els festivals Viva Suecia, La casa azul DJ SET amb Guille Milkyway al capdavant i tancarà el cartell Ley DJ, artista que va tancar aquesta edició l'escenari principal del FIB.

El divendres 26 és el torn dels ritmes del Pop-Rock dels 80 amb el festival ‘Locos por la música’, que ha realitzat una gira extensa per tot el país, obtenint gran èxit de públic, i que a més será l’única data en la nostra província. Serà una jornada per als més nostàlgics de la música d'aquella dècada, on actuaran Revólver, Nacha Pop, Seguridad Social i OBK.

Per a finalitzar la Fira, dissabte 27 d'Octubre, actuarà un referent del rock espanyol, Rosendo, que s'acomiada dels escenaris. “Després d'estar a Onda al costat de Loquillo en mà a mà en 2013, hem volgut comptar amb la seua presència aquesta edició i així poder gaudir del seu potent directe, també en la seua única actuació en la nostra província”, ha assenyalat Asensio Blaya.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.