El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Domingo, 16 de junio de 2024

L’Ajuntament d’Onda posa a punt l’entorn de l’ermita del Salvador per a la festa patronal

29/07/2018 | 10:12 h
Comentarios
0

Les brigades d'estiu de l'Ajuntament d'Onda estan realitzan els treballs de millora tant en l'entorn com en la pròpia ermita del Salvador per a acollir els actes dels propers diumenge i dilluns, 5 i 6 d'agost, en honor al patró.

El tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas Donís, explica que “és important mantenir aquest entorn durant tot l'any com l'estem fent, però durant aquestes dates cal doblegar els esforços perquè van a ser milers de persones de la localitat i visitants els que anem a gaudir d'aquest emblemàtic paratge del nostre terme municipal”, segons indica una nota de l'Ajuntmaent, que coniua així:

"La Brigada Forestal Municipal està sent l'encarregada de les labors de neteja dels diferents camins que componen els 5 quilòmetres del recorregut des de la localitat fins a l'ermita, així com els marges d'aquests on creixen les males herbes. De la mateixa forma, també s'encarreguen d'adequar tota la zona limítrofa a l'ermita del Salvador perquè, en el dia del romiatge, els onders es troben el paratge perfectament adequat. El romiatge, com tots els anys, serà l'esdeveniment central de la festivitat. Aquesta arrancarà des de la zona esportiva a les 19.00 del diumenge dia 5. A més, per als més devots del Salvador, hi ha programades un total de set misses entre les 21.00 del dissabte i les 12.00 del diumenge.

La programació tradicional es complementa amb una altra musical que arrancarà el dissabte a les 22.00 amb l'actuació de Miguel Poveda dins de la seua gira Enlorquecidos, en el Recinte multiusos. En el mateix emplaçament, però ja en la nit del diumenge, es podrà gaudir de l'orquestra L'Ànec i posteriorment de DJ Josvi.

Tot açò es completarà amb la fira comercial que s'instal·la al voltant de l'ermita entre les 18.00 del dissabte i les 20.00 del diumenge; i amb els autobusos gratuïts que, un any més, l'Ajuntament posa a la disposició de tots els ciutadans perquè puguen pujar i baixar de l'ermita amb tota comoditat. L'horari dels autobusos serà de 19.00 a 2.30 el diumenge; d'11.30 a 13.00 i de 17.30 i 20.00 el dilluns, amb eixida en l'avinguda Montendre", acaba dient la nota municipal.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.