El periódico digital comarcal
Espadán - Mijares - Onda


Jueves, 2 de mayo de 2024

L’Ajuntament d’Onda signa el conveni de col·laboració amb Hosturionda

28/07/2018 | 15:34 h
Comentarios
0

L'Ajuntament d'Onda ha signat el conveni de col·laboració amb anual amb l'associació loca d'hostaleria i turismo (Hosturionda) "per al desenvolupament d'activitats de dinamització del sector hostaler i de les visites a la localitat". Enguany, la xifra ha pujat fins als 15.000 euros, respecte als 12.000 que es van destinar en 2017, amb la finalitat de que es puguen millorar i augmentar els esdeveniments organitzats per l'associació que promocionen els interessos econòmics i socials d'Onda.

L'alcalde, Ximo Huguet Lecha, i el tinent d'alcalde de Dinamització Econòmica, Ángel Badenas Donís, han estat presents en la firma del conveni amb el president d'Hosturionda, Javier Lozar Muñoz. "En les bases del conveni es reflecteix una aposta ferma i decidida per polítiques d'innovació tecnològica que servisquen per a una posada al dia permanent de totes les empreses d'hostaleria i turisme que componen l'associació local”, indica Huguet segons transcriu una nota de l'Ajuntament que continua així:

"En virtut del conveni, Hosturionda es compromet a realitzar campanyes, jornades i rutes genèriques de promoció i dinamització del sector, posicionament en xarxes socials i dur a terme accions formatives relacionades amb la seua activitat. L'alcalde destaca la importància que té per a Onda la materialització d'aquest conveni “que es va recuperar el passat any i que no se signava des de 2013. Per a aquest equip de govern, el suport a aquest sector és prioritari, ja que són generadors de llocs de treball i són claus en la dinamització econòmica de la nostra ciutat” i recorda que “recuperem aquest conveni perquè el des que comencem a governar en 2015, l'Ajuntament està bolcat en el desenvolupament del turisme, amb l'objectiu de dinamitzar l'economia del municipi”.

En aquest sentit, Huguet ha destacat que l'objectiu d'aquest conveni és dinamitzar en la ciutat el turisme, la gastronomia i l'hostaleria, uns actius que són “generadors d'ocupació. En l'inici del mandat vam apostar per diversificar l'economia i anar a la recerca d’altres fonts d'ingressos que complementen a la indústria. Onda té un gran patrimoni cultural i natural que pot servir de gran atractiu per a visitants que vulguen completar les seues vacances en la província o venir directament a conèixer la nostra ciutat”, acaba transcrivint la nota de l'Ajuntament.

Comentarios:
0
TU COMENTARIO
Nombre

Últimas:

Unas setenta personas en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, en Fuentes de Ayódar

15/04/2024 | 15:25 h

(50 fotos) Unas setenta personas han participado este sábado 13 de abril en la XIX ruta senderista de la Mancomunidad Espadán Mijares, que este año se ha desarrollado íntegramente en el término municipal de Fuentes de Ayódar.